About Morgan

Assalamualaikum.


Gua Morgan. Untuk pengetahuan lu, blog ini adalah blog kongsi. Jadi, jangan pelik kalau cara penulisan bagi setiap entry berbeza. untuk membezakan diantara Morgan dan Sapphire, Morgan mengarang entry menggunakan bahasa rojak. Sapphire menggunakan English sepenuhnya, mungkin.


Gua akan bercerita tentang hal sekeliling. Gua akan meluahkan tentang ketidakpuasan hati terhadap dunia pada hari ini. Tentang cinta juga. Gua tak akan bercerita tentang kisah peribadi. Gua bukan selebriti, gua bukan blogger femes, gua bukan menteri. Pastinya, kalau gua bercerita tentang kisah peribadi, tak akan ada orang yang ambil tahu. Apatah lagi, statistik harian kehidupan gua mendatar. Tiada yang menarik. Lagi satu, kalau anda datang ke blog ini hanya untuk melihat gadis bertudung pakai makeup ambil gambar penuh satu entry. Maaf, ini bukan tempat anda.


Ini blog kami yang kedua. Maksudnya, gua ada blog gua sendiri. Sapphire ada blog dia sendiri. Tapi kami tak akan letak link blog kami sendiri. Sengaja. sebab gua dan Sapphire nak merasa jadi blogger anonymous. Blog gua yang sebenar pun bukannya blog yang hebat.


Morgan ini hanyalah alter ego gua. Nama sebenar gua bukan Morgan. Kata nak jadi anon kan, mana boleh bagi tahu nama sebenar gua.